26 Ekim 2013 Cumartesi

Periler Nerede Yaşar?

sally j smith gunbatiminda buzdan saray

Belki bu soruyu henüz aklınız ermiyorken ya da zihniniz kirlenmemiş, algı kapılarınız kapanmamışken - hangisini tercih ederseniz - kendinize sormuşsunuzdur. Eğer sormuşsanız cevap gün gibi açıktır:

Tabii ki evlerinde!

Sıradan yetişkinlerse "Peri diye bir şey yok ki" diyerek konuyu geçiştirirler.

Sally J. Smith yetişkin olmasına yetişkin, ama temel elementleri, yani hava, su, toprak ve ateşi kullanarak yaptığı heykel ve yerleştirmelerin yanısıra periler için evler tasarlıyor (çoğumuzun hayalindeki iş).

sally j smith peri yuvasi
Aklınıza TOKİ geldi, değil mi?

3 yorum:

  1. Periler nerede yaşarlar?

    Bu soruyu insanlar sıkça sorar. Ama cevabı şudur"peri diye bişey yokki saçmalama!"bu cevap kesinlikle yanlıştır. İnsanlar cinlere inanırda perilere neden inanmaz? Perilerde melekler gibidir. Fakat periler cennete girecek kadar iyi,cehenneme girecek kadar kötü varlıklar değildir. Bu sebeple Tanrı onlara yeryüzünde yaşama hakkı vermiştir. Insanlara yardım eder onlarla bağ kurarlar. Perilere inanmak ayrı bir cesaretliktir.
    Gelelim perilerin nerede yaşadığınaa..
    Periler çok özel varlıklardır. Buyüzden periler ormanlarda,çayırlarda ve doğanın olduğu her ortamda yaşarlar. Eğer dikkatli bakarsanız periler bahçenizde,evcil hayvanınızın yanındada yaşarlar.perileri en çok sonbaharda ve yazda görürsünüz.

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil