6 Kasım 2013 Çarşamba

Müslümanlık Bitmiştir

Resmi dinimi değiştirmeye karar verdim. Bu muhafazakâr, demokrat, barışçı, hatta sevgi dolu müslümanlardan bana gına geldi. Şimdi diyeceksiniz, imama kızıp karı boşanır mı? Boşanır vesselâm.

Dünyanın sorunlu hemen her yerinde  egemen dinin İslâm olması tesadüf mü? Gerçi beylik bir lâf olacak ama, bu tabii ki suçun dinde olduğunu göstermiyor. Peki ya suçlu kim? Problem neden kaynaklanıyor?

İşte bütün bu kepazeliğin sorumlusu korkak müslümanlar. Evet, her renk ve cinsten, boy boy, çeşit çeşit korkaklar sürüsü.

Ölmüş kadınla cinsel ilişkiye olur fetvası verecekler, susacaksın. On yaşındaki kızları eşşek kadar adamlara nikâhlayacaklar, gözünü kapayacaksın. Beyni yıkanmış gençlerin eline bomba verip, camide, pazarda katliam yapacaklar, yalnızca ağlayacaksın. Suriye'de ve kimbilir başka nerelerde gencecik kızları mücahitlere peşkeş çekecekler, olur o kadar diyeceksin. Güya iyilik olsun diye fakir kızları metres yapacaklar, ki aralarında milletvekilleri bile olduğu söyleniyor, kulağını tıkayacaksın. İş kadınlara ve erkeklere ayrı merdiven yapmaya dayanacak, tıpış tıpış çıkacaksın.

Bu kadar geri adım atar, meydanı boş bırakırsan işte böyle insanlar doldurur o boşluğu. Aklı uçkurunda, tatminsiz, ağzından salyalar akan, toplumun yarısını, kadınlarını her fırsatta aşağılayan sözde dindarlar Vladivostok'tan Belfast'a kadar heryerde hüküm sürer.

Korku niye? Neden korkuyoruz? Cehennemde mi yanarız? Yanalım ulan! Gerekirse şerefimizle, namusumuzla cayır cayır yanalım. Yanalım ama bu rezaletlere göz yummayalım. Ya bu zulüm biter ya da Müslümanlık, ortası yok!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder