13 Kasım 2016 Pazar

Yandaş Yalakanın Gözüyle Trump

Yılışık yavşak yandaş yalakalardan peşpeşe Trump güzellemeleri izliyoruz. Bu yazıda kendimi bu dışişleri dahilerinin yerine koymaya karar verdim. Buyrun bakalım.
Çok şükür yarabbim! "İslâm bir kanserdir" diyenler kazandı seçimi. Ümmetimizin yolu açıldı.

"Müslümanları ABD'ye sokmayacağım, camileri yıkacağım" gibi inciler yumurtlayanlar iktidarda artık. Bunun minik hilafetimize ne büyük faydalar sağlayacağını görmeyenler münafıktır.

Trump Suriye sorununu Rusya ile anlaşarak çözmek istiyor. Ne güzel! Böylece oradaki insanlık düşmanı öfkeli çocuklar Ruslar tarafından itlâf edilebilecek. Biz de sınırı kapatarak bu başbelâlarının kaçmasını önleyerek çorbaya tuz katarız, böylece masada oluruz. Bizden harika tuzluk olur, zaten!

Trump NATO'ya fazla para aktarmaya karşı. Bu, ittifakın ikinci büyük ordusu olarak ağırlığımızın artması demek. Nihayet Brüksel'e daha fazla para ödeyeceğiz ve NATO'da önemimiz logaritmik olarak çoğalacak.

Trump tıpkı bizim gibi; kadınlardan, eşcinsellerden, farklı din ve inançlardan hoşlanmıyor, gerekliyse yalana başvuruyor. Dünya liderimizle uyumu mükemmel olacak.

Ve de en önemlisi: Trump bize Fetullah Hoca Efendi hazretlerini (pardon, aklım bir an geçmişe gitti), o ahlâksız terörist başını iade edecek. Yeme de yanında yat. Daha ne isteyelim?

Açıkçası ferahladım. Yandaş olmanın kendine özgü bir rahatlığı var, insan özgürlüğü iliklerinde hissediyor, kalemine kuvvet geliyor. Herkese tavsiye ederim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder